Alien Robots

Alien Robots är en svensktillverkad spelautomat utvecklad av välkända Net Entertainment, mer känd som NetEnt. Som namnet antyder handlar det om Robotar i skepnaden av Aliens. Spelet utspelar sig också i rymden. Rent grafikmässigt påminner spelet om gamla Nintendospel. Den retromässiga känslan är såklart medveten från den skickliga spelutvecklaren. I den enkla grafiken gömmer sig fantastiska funktioner, med stora vinstmöjligheter.

Spelfunktioner

Wild-symbolen man använder sig av är såklart en Alien Robot. Den ersätter alla symboler förutom scattern. Detta ger dig bättre vinstmöjligheter. Scatter-symbolerna i form av ett rymdskepp ska kombineras för att låsa upp free spins. Ju fler du samlar på dig, desto fler gånger får du snurra. Som mest kan du få 50 gratissnurr, alltså massvis med extrachanser att vinna. Det är också i gratissnurren de största vinstchanserna finns. En specialfunktion är Sticky Wild som kan dyka upp just då. Då stannar hjulet och du får chansen att snurra en gång till på övriga hjul.

En unik spelautomat

Alien Robots består av fem hjul med respektive tre rader. Det unika är att insatslinjer ibland kombineras med insatsvägar. Det innebär att det kan räcka med att vinstsymbolerna angränsar varandra från vänster till höger, även om det är på olika hjul. Det kan ändå resultera i vinst. Det skapar makalösa 243 vinstchanser. Insatserna kan anpassas från 10 öre till 1500 kronor, där det är större chans att vinna genom att aktivera fler vinstlinjer.

Jackpott och bonusar

Många sidor inom nätcasino som till exempel Mrbet.se erbjuder välkomstbonusar och gratisrundor på Alien Robot. Du kan också få bonusar inne i spelet. Alien Robot har en jackpott som fås genom att snurra fram fem babyrobots i samma omgång. Jackpotten ligger på 10 000 mynt vilket kan resultera i 50 000 euro.