Ninja chef

Har du ännu inte provspelat det händelserika spelet Ninja Chef, har du mycket roligt att se fram emot! Det är speltillverkarna bakom företaget iSoftBet som har tagit fram den nya spelautomaten, som går under temat mat. En detalj som utmärker den enarmade banditen är de många vinstraderna, som når upp till hela trettio stycken i denna spelautomat! Ninja Chef håller spelaren i sitt grepp från början till slut, vilket beror på det fartfyllda händelseloppet och på alla de specialfunktioner samt ikoner som finns med under spelets gång.

Spela dig mätt på japanska maträtter och delikatesser

Huvudkaraktären i Ninja Chef är den mustaschprydda kocken, som är i full färd med att tillaga sushi och andra japanska paradrätter. Det är kocken som utgör ikonen för scatter-symbolen, vilket ger honom en viktig roll i spelomgången. Sloten går ut på att med kniv försöka skära så många matvaror som möjligt och matvaror är något som finns i överflöd i detta spel. De relativt enkla och lättförståeliga reglerna gör att många har lockats till just Ninja Chef, men även grafiken och upplägget har en betydande roll för spelets popularitet.

Temat asiatisk mat går som en röd tråd genom hela spelupplevelsen.Symboler som uppenbarar sig frekvent har skepnaderna av allt från frukter och grönsaker, till sushi, biff och bläckfisk. Grafiken är otroligt välgjord och innehåller tydliga former och starka färger, vilket gör det enklare att hålla koll på matvarorna som dyker upp på skärmen. Det leder till att Ninja Chef har ett högt underhållningsvärde.

Lär dig spelets regler

Som många andra enarmade banditer innehåller Ninja Chef en rad specialfunktioner. Sådana exempel är bland annat wild-symboler och scatter-symboler, men också andra typer av multiplikationer som kan resultera i vinst. Skulle du få en wild-symbol medan du spelar Ninja Chef kommer symbolen att bytas ut mot den symbol med högst potential i raden. Scatter-symbolen i sin tur gör att utbetalningen av vinsten sker direkt. Skulle du istället få en multiplikation-symbol innebär det att vinsten multipliceras med sig själv.

För att komma upp i ett högre vinstbelopp gäller det att lyckas få så många free spins som möjligt, som resulterar i att sushi-kocken kommer in i ditt synfält. Det är inte ovanligt att spelare vinner upp till trettio gånger insatsen.Men den högsta tillåtna vinstsumma kan aldrig bli högre än tusen gånger insatsen.

Finns även till din mobil

Ninja Chef lanserades i september 2014. Det går även att spela på både mobil och surfplatta. Upplägget av Ninja Chef gör att spelupplevelsen i vissa fall till och med kan bli bättre på en mobil enhet, eftersom det går att spela sloten precis när som helst. Det gör att många användare väljer att spela ett parti medan de åker kollektivtrafik, väntar på något eller helt enkelt är uttråkade utan tillgång till någon dator.

En slot som håller alla mått

Sammanfattningsvis är Ninja Chef helt klart en bra spelupplevelse, som både ser och smakar fantastiskt. Det beror på att spelet är underhållande och att det ständigt händer något på skärmen, vilket gör att man aldrig blir uttråkad. Det går i princip att spela Ninja Chef var man än befinner sig.Oavsett om du är gammal eller ung rekommenderas du att provspela den färgsprakande och spännande sloten från iSoftBet redan idag!