Banzai

Banzai är en högintensiv slot inspirerad av de speciella TV-lekarna som finns i Japan. De går i ett rasande tempo och det kan vara svårt som utomstående att hänga med i vad som händer. Tempot gäller även för spelet, däremot är det inte lika svårt att lära sig reglerna. En viktig skillnad här är också att du har chansen att vinna pengar mitt i galenskapen.

Grundinfo

Banzai slot består av fem hjul och innehåller 15 möjliga vinstlinjer. Det passar alla möjliga spelare då du kan anpassa dina insatser på ett generöst sätt. Myntvärdet går att justera mellan 0,01 och 25. Du kan även välja hur många insatslinjer du ska gå in på. Maxvinsten i grundspelet är 3000 gånger insatsen. Överlag handlar det om att ta på sig och klara uppgifter för att vinna i det här spelet.

Symboler och funktioner

De vanliga vinstsymbolerna är såklart starkt inspirerade av temat och du hittar bland annat skrikande japaner, vilda hönor, samurajer, Yin-Yang symbolen, ett animerat ansikte och en japansk skrift. När du lyckas med en vinnande kombination dyker klassiska karaktärer från gameshowerna upp. Det handlar om favoriter som Lady One Question, Mr Shake Hands Man, Mr Cheeky Chappie, och Mr Banzai. Den vilda hönan är Banzais wild-symbol och kan ersätta alla vanliga symboler, därmed hjälper den också dig att komplettera vinstlinjer.

Bonusspel

Lyckas du snurra fram tre symboler som har tagit formen av en hel Banzaifamilj har du aktiverat det rafflande bonusspelet. Det är här de olika utmaningarna kommer in i bilden och det handlar för dig om att klara dessa. I den första utmaningen hos Mr Shake Hands handlar det om att gissa hur länge handskaket mellan honom och showens gäst ska pågå. Ju längre handskakningen pågår, desto mer kan du vinna. Mr Cheeky Happy bjuder på en utmaning där han gömmer sig i en av fem kistor. I utmaningen, som kallas Celebrity Box of Death Dilemma, är ditt uppdrag att öppna de kistor han inte befinner sig i. Lyckas du öppna alla fyra vinner du högsta priset här. I den tredje rundan ska du välja en fråga som Lady One Question ska ställa till deltagaren. Det handlar om att få gästen att stanna kvar på podiet. Den fjärde utmaningen är ett djurexperiment där ditt djur ska placera sig så högt som möjligt i ett race. Alla dessa utmaningar är givetvis inspirerade av TV-lekarna.