Barbary coast

Barbary Coast är en slot från speltillverkaren Betsoft som har ett spännande pirattema. Man ska i spelet fäktas för att försöka rädda en jungfru, dricka ikapp med förmannen på skeppet, och göra vad som krävs för att förhoppningsvis vinna stora skatter. Slotten har ett flertal roliga utmaningar, vilket har gjort det till ett populärt spel.

Bonusspel

Barbary Coast har mer än bara roliga utmaningar, den har även riktigt många bonusrundor, samt en fantastisk grafik och häftiga ljudeffekter som gör hela spelupplevelsen väldigt realistisk. Det finns också två stycken bonusspel i slotten, båda är oerhört snygga och kan ge enorma priser om man har turen på sin sida.

Den första bonusen kallas för Fight Bonus, den aktiverar man genom att få minst 3 stycken Captain Blackbeard på en vinstlinje. I Fight Bonus ska man slåss mot självaste Blackbeard med spelets huvudkaraktär Ben Sawyer. Man slåss till Blackbeard ger sig, allt för att frigöra den sköna jungfrun från ondskefulla piraten.

Den andra bonusen i spelet heter Grogg Challenge, som aktiveras genom att man får minst 3 stycken Workers på en och samma vinstlinje. I Grogg Challenge ska man dricka en mängd grogg mot en kille som tål att dricka mycket, här är bara hoppas att man vinner. Om man ska få dricka eller inte kommer att avgöras genom att man chansar på krona eller klave. Båda bonusspelen är otroligt underhållande och roliga, dessutom är de väldigt professionellt skapade som är ovanligt i en videoslot, tack vare den snygga grafiken är det ännu ett stort plus!

Symboler

Pirattema för slottar i online casinospel har funnits länge, men just spelet Barbary Coast har satt en speciell twist på det hela. Den är fylld med snygga animationer och effekter, dessutom kan man tydligt se väldigt stora variationer av symboler. Det sistnämnda är att det som alltför många spelautomater oftast misslyckas med, att skapa en variation av symboler som inte är alltför lika varandra. I Barbary Coast finner man allt från papegojor, pistoler, arga pirater, samt enorma tunnor som är fulla med rom. Sådana saker som är välkända och typiska för pirattema. Symbolerna är väldigt snygga, och det gör att upplevelsen blir ännu mer autentisk när man spelar.

Papegojorna i sloten i Barbary Coast fungerar som scattersymboler, lyckas man att få 3 eller fler stycken av dessa symboler kommer man att bli tilldelad inte bara free spins, utan även några ord från papegojan. Free spins betyder gratissnurr, det innebär att man får spela ett visst antal rundor utan att behöva spendera sina egna pengar. Lyckas man inte vinna något har man alltså inte förlorat en ena krona.

Lyckas man få upp 3 stycken symboler, som ser ut som en sjörövare med rött band får man välja en av de "pick me" lådor som finns. Bakom dessa lådor kan man nämligen finna priser av olika slag, och har man turen på sin sida kan man vinna härligt stora vinster. Vill man bara testa på spelet innan man gör en insatts med riktiga pengar finns det en gratisversion.